banner

Duurzaamheid

Samen dragen we zorg voor een duurzame wereld

Zorg zit in ons DNA. We helpen mensen die door een medische noodzaak zijn aangewezen op medische voeding thuis.

We doen dat met aandacht voor de wereld om ons heen. Daarom zetten we ons in voor een betere toekomst voor mens, milieu en maatschappij.

Zorg is mensenwerk

Zorg is mensenwerk

Bij Sorgente staat de klant centraal. En door goed voor onze medewerkers te zorgen, kunnen zij het verschil maken voor onze klanten. We bieden niet alleen een doorlopend scholingsprogramma en goede arbeidsvoorwaarden, maar ook een gezonde en veilige werkomgeving. Ook in onze samenwerking met leveranciers streven we naar langdurige relaties. Dit geeft continuïteit waardoor we gezamenlijk verder kunnen investeren in duurzaamheid.

Milieu: verpakken en bezorgen

Milieu: verpakken en bezorgen

We sturen steeds meer pakketten per jaar en gebruiken ook meer verpakkingsmateriaal en transport. Daarom hebben we een paar jaar geleden besloten om milieuvriendelijke keuzes te maken.

We gebruiken duurzaam verpakkingsmateriaal en kiezen bij elke bestelling de kleinste doos om te verzenden. Zo draagt onze manier van verpakken bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot.

Bestelhulp

Bestelhulp

Om onze klanten te helpen bij het plaatsen van een bestelling hebben we de Bestelhulp ontwikkelt. Onze klanten kunnen precies zien welke (en hoeveel) medische drinkvoeding ze voor een bepaalde tijd kunnen bestellen. Zo weten ze precies wat ze nodig hebben, en dat helpt ons om efficiënter te bezorgen.

Sorgente is een B Corp

Bij Sorgente geloven we sterk in onze verantwoordelijkheid om op een duurzame manier te werken en bij te dragen aan betere toekomst voor mens, milieu en maatschappij. Daarom zijn wij een gecertificeerde B Corp.