banner

Sorgente Academy

Het kennisplatform over medische voeding

Sorgente Academy: jouw (online) kennisplatform

Wil jij als (potentiële) zorgprofessional op de hoogte blijven van de inzet van medische voeding? Dan ben je bij de Sorgente Academy op de juiste plek. Je vindt hier e-learnings, kennissessies en blogs met praktische tips en adviezen.

We blijven ons aanbod op de Sorgente Academy uitbreiden. Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.


E-learnings

Met onze e-learnings houd je jouw kennis van medische voeding op peil. Ze zijn ontwikkeld met het doel om kennis op te frissen of als verdieping in een specifiek onderwerp. Onze online scholingen zijn geaccrediteerd voor diëtisten.


Kennissessies

Onze kennissessies kun je samen met (multidisciplinaire) collega’s volgen. De kennissessies hebben een interactief karakter en kunnen zowel online als op locatie gegeven worden. Wil je een kennissessie volgen met jouw collega’s? We maken samen met jou de inhoud op maat!

Meer lezen over de kennissessies medische voeding


Blogs medische voeding en toebehoren

Dagelijks beantwoorden onze productspecialisten en diëtisten vragen over het voorschrijven en het gebruik van medische voeding. Op basis hiervan hebben we een aantal blogs geschreven waarin we onze tips en adviezen met jou delen.

Lees hier de blogs over medische voeding en toebehoren


Wil je meer weten over de Sorgente Academy?

Wil je meer weten over de Sorgente Academy?

Neem gerust contact met ons op.

Contact