banner

25 jaar voedingszorg thuis

Over ambitie, kernwaarden en mijlpalen

“Wij geloven in de kracht van specialist zijn”

‘Dat kan anders,’ dachten ze. Daarom gingen Monique Klepke, Marjon van der Looij en Marian Noorthoek in 1997 het avontuur aan om zich als eerste bedrijf in Nederland te specialiseren in het leveren van medische voeding thuis.

Elk jaar helpen we méér klanten

“In het begin deden we alles zelf: bestellingen aannemen en orders picken. Maar ook het magazijn inrichten en pakketten thuis bezorgen. Al snel werd duidelijk dat Sorgente in een grote behoefte voorziet. Zoals het er nu naar uitziet leveren we dit jaar aan méér dan 145.000 unieke klanten medische voeding. Net als op de eerste dag werken we nog steeds met veel plezier aan onze ambitie. Maar nu met meer dan 150 collega’s. We zijn trots op wat we met elkaar hebben bereikt!” vertelt directeur Monique Klepke.

Wil je weten hoe het ooit begon? Klik hier voor het verhaal achter de oprichting van Sorgente.


Onze medewerkers: bevlogen en mensgericht

Wat vind je fijn aan je werk? We vroegen het onder meer aan Angelina (medewerker Klantenteam), Berry (voedingsverpleegkundige) en Joanne (Sales support medewerker). Hun antwoord: iets kunnen betekenen voor andere mensen. Dit is dan ook wat onze medewerkers doen!

Lees hun verhalen.


Van toen naar nu: 25 mijlpalen

In deze video kun je zien hoe Sorgente zich in de afgelopen 25 jaar heeft ontwikkeld tot specialist in medische voeding. Én welke bijdrage we hebben geleverd aan de kwaliteit van de voedingszorg in Nederland.