banner

Klanttevredenheid

Klanttevredenheidsonderzoek 2021

Met ons jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek (KTO) verzamelen we feedback over hoe onze dienstverlening wordt ervaren én op welke punten we deze kunnen optimaliseren. We koppelen ons KTO elk jaar aan een goed doel. Dit keer hebben we voor elke ingevulde vragenlijst een bedrag vrijgemaakt voor de Kanjerketting van Vereniging Kinderkanker Nederland.


Resultaten 2021

Naast het KTO onder zorgprofessionals hebben we ook aan jouw patiënten gevraagd wat ze vinden van onze dienstverlening. In onderstaande factsheet zijn de resultaten van beide onderzoeken samengevat.

Onze algehele dienstverlening wordt door de zorgprofessional gewaardeerd met een 8,3 en door de patiënt met een 8,7. Daar zijn we trots op!

Natuurlijk gebruiken we de verzamelde feedback uit het KTO om onze dienstverlening verder te optimaliseren. We gaan met onderstaande punten aan de slag.

  • De geaccrediteerde scholingen op de Sorgente Academy worden enorm gewaardeerd. Daarom gaan we ons aanbod verder uitbreiden.
  • Ons Digitaal Aanvraagsysteem Sorgente (DAS) blijven we continu optimaliseren. Om het DAS nog gebruiksvriendelijker te maken, werken we o.a. aan de mogelijkheid om als verwijzer voeding te kunnen bestellen voor jouw patiënt.
  • Om ervoor te zorgen dat jij sneller vindt wat je zoekt gaan we de inrichting van deze site verbeteren.

Heb je naar aanleiding van bovenstaande nog vragen? Neem dan gerust contact op met jouw rayonmanager

Wil je weten wanneer er nieuwe geaccrediteerde scholingen beschikbaar zijn of op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in het DAS?


Meer over de Kanjerketting

De behandeling van kinderkanker duurt lang en is heel zwaar. Om kinderen en hun ouders met kanker te steunen heeft de Vereniging Kinderkanker Nederland de Kanjerketting ontwikkeld. De Kanjerketting is een systeem dat bestaat uit kralen. Elke Kanjerkraal staat voor een bepaalde behandeling, onderzoek of gebeurtenis. Zo zijn er kralen voor een chemokuur, bestraling, prikken, een scan, een lumbaalpunctie, haarverlies enz. De Kanjerkralen zijn een lichtpuntje tijdens de zware behandeling. Kinderen kijken uit naar de kleurige kralen.

Sorgente steunt dit initiatief van de Vereniging Kinderkanker Nederland en adopteert de sondekraal. Kinderen krijgen deze kraal als er een sonde is ingebracht.

Wil je de Kanjerketting ook steunen? Lees hier hoe je dat doet.