Nieuw in ons assortiment: Compleat

| Sondevoeding en toebehoren

Nestlé introduceert een nieuwe sondevoeding: Compleat. Dit is een sondevoeding met ingrediënten op basis van echt voedsel. Voor patiënten met risico op ondervoeding en een alternatief voor “blended diet” wensen. De Compleat is verpakt in een SimpLink van 250 ml. Dit is een nieuw en uniek systeem dat eenvoudig toedienen van bolussondevoeding mogelijk maakt. Kan met of zonder voedingspomp en toedieningsset worden gebruikt.

De voeding is geschikt vanaf 3 jaar.

Samenstelling
Een SimpLink Compleat van 250 ml bevat 275 kcal (1,1 kcal/ml), 9,2 g vet, 35 g koolhydraten, 11 g eiwit en 3,5 g vezels. Het bevat een combinatie van dierlijke en plantaardige eiwitten (waarvan 32% afkomstig van kip, doperwten en sperziebonen) en een mix van oplosbare en onoplosbare vezels ter ondersteuning van de darmperistaltiek (waarvan 56% afkomstig van groenten en fruit).

Verkrijgbaarheid en vergoeding
Compleat is vanaf nu verkrijgbaar en wordt vergoed door alle zorgverzekeraars, met uitzondering van VGZ en Zilveren Kruis. Vergoeding bij deze zorgverzekeraars is aangevraagd. Houd onze vergoedingscheck in de gaten voor actuele informatie over de vergoeding.