Nieuw in ons assortiment: Nutridrink 2 kcal Protein en Milupa LYS 2 Prima

| Drinkvoeding

Nutricia introduceert een nieuwe energierijke en eiwitrijke dieetvoeding: Nutridrink 2 kcal Protein.
Dit product kan ingezet worden voor patiënten met ziektegerelateerde ondervoeding en heeft een grotere energie- en eiwitgehalte dan het huidige Nutricia aanbod.


Voedingswaarde en smaken
Een flesje van 200 ml levert 400 kcal en 20,2 gram eiwit. Nutridrink 2 kcal Protein is verkrijgbaar in 4 smaken: Chocolade-karamel, Mokka, Vanille en Aardbei.

Verkrijgbaarheid en vergoeding
Nutridrink 2 kcal Protein is vanaf vandaag leverbaar en wordt ingedeeld onder de Geconcentreerde drinkvoeding 2.0 kcal/ml. Dit product wordt vergoed door alle zorgverzekeraars, met uitzondering van Zilveren Kruis. Bij Zilveren Kruis is de vergoeding aangevraagd. Houd onze vergoedingscheck in de gaten voor actuele informatie rondom de vergoeding.


Nutricia introduceert een nieuwe voeding: Milupa LYS 2 Prima. Dit is dieetvoeding bij aandoeningen van het lysinemetabolisme, zoals hyperlysinemie en pyridoxine-afhankelijke epilepsie.
Milupa LYS 2 Prima is een lysinevrij aminozuurpreparaat in poedervorm. Bevat een lysinevrije mix van aminozuren met koolhydraten, vitaminen, mineralen en spoorelementen.

Te gebruiken vanaf de leeftijd van 1 jaar.

Verkrijgbaarheid en vergoeding
Milupa LYS 2 Prima is vanaf nu op aanvraag verkrijgbaar. Dit houdt in dat wij het niet standaard op voorraad hebben, maar wel bij een aanvraag besteld kan worden. Het product wordt vergoed door alle zorgverzekeraars, met uitzondering van Zilveren Kruis en VGZ. Vergoeding bij deze zorgverzekeraars is aangevraagd. Houd onze vergoedingscheck in de gaten voor actuele informatie over de vergoeding.