banner

Zieke kinderen verdienen de allerbeste zorg

Geweldige opbrengst RTL Project Glimlach voor Stichting Kinderziekenhuizen van Oranje

Op de laatste avond van de actieweek van RTL Project Glimlach 2021 maakte Beau van Erven Dorens bekend dat er maar liefst € 2.168.390,- op de teller staat. Wat een geweldige prestatie! We zijn heel trots dat we een bijdrage hebben kunnen leveren.

Zieke kinderen verdienen de allerbeste zorg

“We voelen ons enorm betrokken bij deze kinderen en hun ouders of verzorgers. Net als de zeven kinderziekenhuizen, die zijn verbonden aan Stichting Kinderziekenhuizen van Oranje, hebben wij de ambitie om hen de allerbeste zorg te geven. Daarom heeft Sorgente zich als partner actief ingezet voor RTL Project Glimlach 2021,” vertelt directeur Monique Klepke.

Samen beter

Er zijn steeds meer technologieën om het ziekenhuisbezoek van kinderen te verbeteren. Het uitwerken, testen én in praktijk brengen van deze methodes kost veel geld. Precies dat is waar de Stichting Kinderziekenhuizen van Oranje zich voor inzet. Binnen deze samenwerking wordt extra geld ingezameld met speciale acties. Hopelijk toveren de projecten, die hiermee uitgevoerd worden, een glimlach op het gezicht van de kinderen.