banner

Tijd voor verbinding

Symposium 1 juni ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van Sorgente

Ter ere van het 25-jarig jubileum van Sorgente organiseren wij op 1 juni 2022 een symposium ‘Tijd voor verbinding’. We nodigen jou van harte uit om je in te schrijven. Wie jarig is trakteert, dus is deelname aan het symposium gratis. Als je je inschrijft, rekenen we wel op jouw komst.

Locatie: Green Village, Nieuwegein | Gratis symposium | Accreditatie voor diëtisten aangevraagd

Programma

10.00-10.30 uur Ontvangst en registratie
10.30-10.45 uurOpening symposium
10.45-12.00 uurDiagnose 2030 – Minder kopzorgen. De onvermijdelijke transformatie naar preventie.
Spreker: Ruud Veltenaar
12.00-12.15 uurSpeed Connector
12.15-13.15 uurLunchpauze
13.15-14.15 uurDigitalisering in de zorg; een verhaal over mensen, technologie en haar impact.
Spreker: Peter Ros
14.15-14.45 uurKoffiepauze
14.45-15.45 uurSamen het verschil maken!
Spreker: Rick van Asperen
15.45-16.00 uur Afsluiting met aansluitend een borrel tot 17.30 uur

Sprekers

Ruud Veltenaar

Ruud Veltenaar

Hoe houden we de zorg toegankelijk, inclusief en betaalbaar? En waarom is de transitie naar preventie onvermijdelijk en onomkeerbaar. En wat zijn de belangrijkste drijfveren achter deze transformatie?

Ruud is filosoof, toekomstdenker, spreker en schrijver. Hij maakt ook deel uit van het Strategic Leadership Programma op Nyenrode. Ruud spreekt en schrijft over een wereld in transformatie naar een volgende fase in onze beschaving. Hij verschaft duidelijkheid over de toekomst en biedt concrete hoop op een betere wereld met vitale ideeën en oplossingen voor de maatschappij en samenleving van morgen.

 

Peter Ros

Peter Ros

Peter houdt van dingen bouwen. Nieuwsgierig naar bijna alles. Combineert expertise op het gebied van innovatieve technologie met trends in menselijk gedrag. Focus op persoonlijk leiderschap, lerende organisaties en psychologische veiligheid. Ervaren ondernemer, sparringpartner, spreker en auteur.

“Digitalisering en andere technologische ontwikkelingen vliegen ons om de oren, de ene ontwikkeling nog veelbelovender dan de ander. En toch lijkt het soms maar langzaam te gaan, soms haalt een fantastische technologie niet eens de werkvloer. Waarom gaan de ontwikkelingen op het ene moment razendsnel en op een andere plek zo traag als dikke faeces. Peter Ros neemt ons mee in een wereld waar we technologie positief kunnen inzetten om de zorg te verbeteren. Er zijn daarvoor wel wat systemische en menselijke aanpassingen nodig…”

 

Rick van Asperen

Rick van Asperen

Rick van Asperen is een landelijk veelgevraagd energieke congresspreker en entert(r)ainer. Op een dynamische wijze inspireert hij graag mensen op het gebied van onder andere (persoonlijk) leiderschap, ondernemerschap en samenwerken.
Samen het verschil maken… dat is waar we graag voor gaan. Maar hoe doe je dat? Hoe leg je de nadruk op ‘samen’ in plaats van op de onderlinge verschillen? Om met elkaar antwoord op deze vragen te krijgen, en zo onze samenwerking verder te versterken, hebben we entertrainer Rick van Asperen uitgenodigd.

Tijdens de interactieve presentatie van Rick krijg je inzichten en concrete vaardigheden aangereikt waardoor je achter de drijfveren van jezelf en anderen kunt komen. Daarmee kun je de verbinding met jezelf en anderen aanmerkelijk versterken. Tevens ontdek je hoe je op basis van jouw onderliggende waarden meer kunt creëren dan dat je tot nu toe voor mogelijk had gehouden. Dit is niet alleen waardevol voor onze relatie, maar voor alle relaties die je met anderen aangaat. Ben jij er op 1 juni daarom ook bij?

Locatie

Green Village, Blokhoeve 7, Nieuwegein. Klik hier voor de routebeschrijving.

Aanmelden

Je kunt je hier aanmelden.
Aanmelden vóór 13 mei 2022 (vol=vol). Je mag een collega meenemen. Deze collega ook graag aanmelden.

Kosten

Aan dit symposium zijn geen kosten verbonden (bij no-show zijn wij genoodzaakt 15 euro administratiekosten in rekening te brengen).

Accreditatie

Accreditatie voor diëtisten is aangevraagd bij Stichting ADAP.

Vragen

Voor vragen kun je mailen naar scelta@sorgente.nl

Op 1 juni is onze contactpersoon op locatie: Karin Kemp.

  • kkemp@sorgente.nl
  • 06-42 38 53 44
Karin Kemp Manager Productspecialisten Sorgente