Klanttevredenheidsonderzoek 2023

| Laatste nieuws

Vrijwel meteen vanaf de start van ons bedrijf – dus al bijna 27 jaar – organiseren we jaarlijks een grootschalig online klanttevredenheidsonderzoek (KTO). Dit doen we omdat we altijd streven naar verbetering van onze dienstverlening voor zowel jou als verwijzer als voor jouw patiënten. We nemen alles onder de loep: van onze bereikbaarheid en deskundigheid tot het bestellen en de bezorging van de medische voeding bij jouw patiënt. Alle onderdelen van onze dienstverlening worden onderzocht.

Afhankelijk van de hoeveelheid ingevulde vragenlijsten, doneren wij ieder jaar een bedrag aan een goed doel. We hopen hiermee zoveel mogelijk feedback te ontvangen en zoveel mogelijk te kunnen doneren. Dit jaar steunen we Stichting ALS Nederland met het e-health platform ‘ALS Thuismeten & Coachen.’ 


Resultaten 2023

Naast het KTO onder zorgprofessionals hebben we ook aan onze klanten – jouw patiënten – gevraagd wat ze vinden van onze dienstverlening. In onderstaande factsheet zijn de resultaten van beide onderzoeken samengevat.

We gebruiken de resultaten van het KTO niet alleen om na te gaan hoe patiënten en verwijzers ons waarderen, maar ook om te bepalen waar we onze dienstverlening kunnen optimaliseren. Hieronder een aantal punten waarop focus zal liggen de komende tijd:

  • De inzichtelijkheid verbeteren ten aanzien van de beschikbaarheid van producten.
  • Het gebruiksgemak van het DAS behouden en waar nodig door ontwikkelen.
  • Het verbeteren van de bereikbaarheid van onze Klantenteams voor patiënten.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe producten en de ontwikkelingen in het DAS?


Stichting ALS Nederland

Stichting ALS Nederland financiert wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak en behandeling van ALS, PSMA en PLS en zet zich in voor een betere kwaliteit van zorg en leven voor patiënten en hun naasten.

ALS is een dodelijke zenuw-/spierziekte  waarbij spieren één voor één uitvallen. Na de eerste symptomen overlijden mensen met ALS gemiddeld binnen 3 tot 5 jaar.  In Nederland leven zo’n 1500 mensen met ALS of de aanverwante ziekten PSMA en PLS.  Een deel van deze patiënten gebruikt medische voeding.  Onze donatie aan Stichting ALS Nederland wordt gebruikt voor de verdere ontwikkeling van het e-health platform ‘ALS Thuismeten & Coachen.’

Met deze (web)app kunnen mensen met ALS, PSMA en PLS zelf hun (fysieke) gesteldheid en gewicht bijhouden. Dit stelt zorgverleners in staat om het ziekteverloop voortdurend te monitoren en zorg op maat te leveren. Voor de patiënt levert dit onder andere meer regie over eigen zorg, minder afspraken in het ziekenhuis en laagdrempelig contact met zorgverleners op.


Bedankt!

Heb jij de vragenlijst ingevuld? Hartelijk dank voor je feedback! Op deze manier kunnen we niet alleen onze dienstverlening continu verbeteren, maar help je ook Stichting ALS Nederland.

Heb je een vraag of opmerking? Neem dan contact op met de Diëtistenlijn:
diëtist@sorgente.nl of 030 – 634 62 66