VGZ contracteert Sorgente voor sondevoedingszorg vanaf februari 2023

| Export naar DAS

Beste zorgprofessional,

Wij zijn verheugd je te laten weten dat Sorgente voor 2023 met alle zorgverzekeraars de contractering voor de levering van medische voeding succesvol heeft afgerond. Sorgente kan in 2023 ,na 3 jaar, weer voor al jouw patiënten de kwaliteit van zorg leveren zoals je van Sorgente gewend bent.

Wat verandert er?
Voor VGZ verzekerden kan Sorgente vanaf 1 februari 2023 ook de levering van (kinder)sondevoeding en toebehoren en ondersteuning bieden aan sondevoedingspatiënten.

Wat betekent dit voor jou als verwijzer
– Voor VGZ verzekerden die gaan starten met (kinder)sondevoeding kan je je aanvragen voor sondevoeding en toebehoren vanaf 1 februari 2023 bij Sorgente indienen.
– Huidige VGZ verzekerden met (kinder)sondevoeding zullen door VGZ op de hoogte worden gesteld van de wijzigingen voor 2023. De huidige leverancier levert nog sondevoeding en toebehoren voor de komende 3 tot 4 maanden, zodat de voedingszorg gewaarborgd blijft. Omzettingen naar Sorgente zullen vanaf 1 februari 2023 in overleg met de VGZ verzekerde gepland worden. Sorgente streeft naar een geleidelijke overgang, waarbij de sondevoedingszorg voor de patiënt zo goed mogelijk gecontinueerd wordt.

De samenwerking met Sorgente in 2023
Wij kijken uit naar verdere samenwerking op het gebied van sondevoedingszorg, voor alle verzekerden.

Heb je naar aanleiding van dit bericht nog vragen? Dan kun je contact opnemen met vgz@sorgente.nl of met 030-8502023