Bereikbaarheid en levertijden rond de feestdagen

| Algemeen

Hieronder vind je de bereikbaarheid en levertijden van Sorgente rondom Koningsdag, Hemelvaart en Pinksteren.

Om ervoor te zorgen dat we je zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn, willen we je vragen om rekening te houden met het volgende:

Sorgente is gesloten op de volgende feestdagen

  • Donderdag 9 mei (Hemelvaart)
  • Maandag 20 mei (2e Pinksterdag)

Wij zijn voor jou als zorgprofessional op alle werkdagen rondom de feestdagen bereikbaar op de tijden die je van ons gewend bent.

Stuur nieuwe aanvragen, wijzigingen, verlengingen of bestellingen bij voorkeur zo vroeg mogelijk op de dag, zodat we de medische voeding snel bij jouw patiënt kunnen leveren.

Nieuwe aanvragen in het DAS

Ook in de periode rondom de feestdagen hanteren wij de volgende levertijden voor nieuwe aanvragen in het DAS:

  • Nieuwe aanvraag voor drinkvoeding of dieetzuigelingenvoeding: binnen 1 tot 2 werkdagen
  • Nieuwe aanvraag voor (kinder)sondevoeding of stofwisselingspreparaten: binnen 1 werkdag

Hieronder de feestdagen die niet als werkdagen worden gezien en de impact hiervan op het verwachte bezorgmoment bij jouw patiënt:

*Reguliere bezorgdagen bij jouw patiënt zijn dinsdag t/m zaterdag. In verband met Koningsdag op zaterdag 27 april, wordt er bezorgd op zondag 28 april met uitloop naar maandag 29 april. 

Bestellingen voor patiënt of wijziging in het DAS

Doe je een bestelling voor jouw patiënt of dien je een verlenging/wijziging in die leidt tot een bestelling voor jouw patiënt? Dan geldt het reguliere bezorgtermijn van uiterlijk 3 tot 4 werkdagen voor alle productgroepen.

Patiënten geïnformeerd

Jouw patiënt is via onze digitale kanalen op de hoogte gebracht van onze bereikbaarheid en levertijden tijdens de komende feestdagen. Bij reguliere bestellingen via telefoon of webwinkel door jouw patiënt, streven we ook tijdens de feestdagen naar een korter leveringstermijn dan de reguliere 3 tot 4 werkdagen. Actuele informatie voor patiënten is is beschikbaar op onze website.

Altijd bereikbaar bij spoed voor sondevoedingspatiënten

Voor vragen die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag, zijn wij altijd 24/7 bereikbaar voor sondevoedingspatiënten via 030 – 634 62 69.

Deze lijn wordt buiten kantoortijden bemand door voedingsverpleegkundigen van Sorgente.

Vragen?

Heb je vragen over dit bericht? Neem dan contact op via de Diëtistenlijn:

030 – 634 62 66 of dietist@sorgente.nl